fbpx

Ultrazvučni SMAS lifting lica

27 априла, 2020
Uklanjanje nazolabijalnih bora

Cene tretmana za uklanjanje bora i zatezanje lica (face lifting) u našem Kabinetu

Sve tehnike i aparatura koju primenjujemo tokom tretmana, omogućavaju Uklanjanje bora i zatezanje lica (face lifting) na proveren, bezbedan i efikasan način uz dugoročne rezultate. Tretmani za Uklanjanje bora i zatezanje lica (face lifting) koje nudimo su sledeći: Uklanjanje bora i zatezanje lica (face lifting) radiotalasima, Uklanjanje bora i zatezanje lica (face lifting) duboko fokusiranim ultrazvukom i Uklanjanje bora i zatezanje lica (face lifting) Plasma Pen tehnologijom.
4 марта, 2020
Lifting lica - Vita Elos

Oslobodite se bora nekim od tretmana u našem Kabinetu

U Kabinetu ta aparatnu kozmetiku Vita Elos se rade isključivo neinvazivni tretmani, te se metode za uklanjanje bora rade primenom aparature koja omogućava zatezanje lica (celog ili parcijalno, po želji klijenta) na potpuno prirodan način bez skalpela – stimulacijom proizvodnje i regeneracije kolagena. Nudimo tri vrste tretmana za uklanjanje bora, i to: Ultrazvučni SMAS lifting za uklanjanje bora, Radiotalasni lifting za uklanjanje bora i Plasma Pen tretmane Nehirurška blefaroplastika i Uklanjanje bora Plasma olovkom.
2 децембра, 2019
Lifting lica - Vita Elos

Nehirurški lifting – neinvazivni lifting tretmani u našem Kabinetu

Nehirurški lifting lica je tretman koji ne podrazumeva korišćenje skalpela ili bilo koje druge invazivne vrste metoda zatezanja lica. Nehirurški lifting se radi isključivo kao prirodni lifting lica uz primenu najsavremenijih aparata u našem Kabinetu, kao što su ultrazvuk, radiotalasi i Plasma Pen. Suština tretmana Nehirurški lifting je podsticanje prirodnog obnavljanja kolagena, što rezultira zatezanjem tretirane regije, bez nuspojava, oštećenja kože i rizika po pacijenta.
30 јануара, 2019
Morgfologija lica Vita Elos

Morfologija lica i njen značaj kod tretmana Ultrazvučni SMAS lifting lica

Kako Kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos Novi Sad, nudi uslugu Ultrazvučni SMAS lifting lica, poznavanje svih detalja vezano za lice (struktura kože i potkožnog tkiva, mišićna struktura, pa i simetrija, odnosno morfologija lica) je važno kod pružanja ove usluge.