fbpx

Ultrazvučna kavitacija

27 новембра, 2020

O kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos

Kabinet Vita Elos, kao specijalizovani kozmetički studio za aparatnu kozmetiku, nudi veliki broj usluga i za žene i za muškarce na jedinstven način, sa ciljem negovanja prirodnog izgleda svojih klijenata. U Vita Elos-u je moguće uraditi sledeće tretmane: Ultrazvučni SMAS lifting lica i tela, Laserska trajna epilacija, Plasma Pen tretmani, Trajna šminka obrva metodom senčenja obrva, Laserski karbonski piling, Depigmentacija laserom, Uklanjanje tetovaža, Uklanjanje trajne šminke, Radiotalasni lifting, Ultrazvučna kavitacija i Uklanjanje akni ELOS-om.
23 октобра, 2020

Šta je ultrazvučna kavitacija i kome je namenjena

Ultrazvučna kavitacija je široko priznata, jedna od danas najefikasnijih metoda za gubitak masnih naslaga na željenim regijama. Trenutno ne postoji bolji neinvazivan, nehirurški način, koji ne uključuje medicinsku intervenciju ili operaciju u borbi protiv neželjenih masnih naslaga. Tretman Ultrazvučna kavitacija se primenjuje kod onih pacijenata kod kojih je došlo do gubitka nekadašnjeg oblika određenih regija tela, usled nagomilavanja masnih naslaga.
18 септембра, 2020
Ultrazvučna kavitacija

Ultrazvučna kavitacija – uklanjanje celulita i masnih naslaga

Veoma uspešan i efikasan tretman za lečenje celulita i uklanjanje masnih naslaga, koji je dostupan u našem Kabinetu je Ultrazvučna kavitacija. Tretman Ultrazvučna kavitacija rešava problem masnih naslaga, a kombinacijom ovog tretmana sa tretmanom Radiotalasni lifting moguće je eliminisati celulit sa bilo koje regije tela.
24 августа, 2020
Ultrazvučna kavitacija

Ultrazvučna kavitacija – tretman za vaše skladno i lepo oblikovano telo

Ultrazvučna kavitacija se naziva još i ultrazvučna lipoliza i određuje se kao tretman reoblikovanja tela uklanjanjem masnih naslaga ispod kože regije koja se tretira. U tretmanu se koriste ultrazvučni radiotalasi da bi se razgradile masne ćelije, koje potom limfni sistem apsorbuje u telo i postepeno izbacuje daljim metaboličkim procesima. Tretmanima Ultrazvučna kavitacija, uz kombinovanje sa zdravim načinom života, možete reoblikovati problematične zone tela, kao što su: butine, stomak, zadnjica, ruke.