fbpx

Uklanjanje visećih bradavica laserom

26 октобра, 2020
Uklanjanje visećih bradavica

Lasersko uklanjanje papiloma (visećih bradavica)

Papilom je polipoidni izraštaji na koži virusnog porekla. Papilom se može javiti kao hiperpigmentovane meke izrasline na koži, koje su iste boje kao i koža, povezane sa kožom preko tanke peteljke, te su tako i dobili naziv „viseća bradavica“. U Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos se koristi vrlo efikasan metod za Uklanjanje papiloma (“visećih bradavica”) – odstranjivanje najsavremenijim, testiranim laserom u okviru usluge Depigmentacija laserom. Laser, koji se koristi je prilikom ove usluge je Nd:YAG laser.
8 маја, 2020
Uklanjanje papiloma odnosno visećih bradavica laserom

Razlozi zbog kojih vam preporučujemo tretman Lasersko uklanjanje papiloma

Uklanjanje papiloma tj. uklanjanje „visećih bradavica“ je u našem Kabinetu moguće u potpunosti. Najčešće je dovoljan samo jedan tretman Uklanjanje papiloma da se „viseća bradavica“ ukloni. Najveći broj papiloma ne predstavljaju opasnost po zdravlje čoveka, ali mogu biti uzročnici brojnih neprijatnosti, što su ujedno i razlozi zbog kojih vam preporučujemo tretman Uklanjanje papiloma: stalna iritacija, koja može biti i bolna, iritacija papiloma odećom, česta povreda papiloma, širenje papiloma tokom vremena, rast „viseće bradavice“ tokom vremena, iritacija papiloma, ukoliko je na prevoju tela, estetska nelagodnost zbog njegovog prisustva.
7 августа, 2018
Uklanjanje visećih bradavica

Uklanjanje visećih bradavica ND:YAG laserom

Vita Elos se odlučio za tehniku Uklanjanje visećih bradavica laserom, jer su brojne studije u svetu i kod nas dokazale da je lasersko uklanjanje visećih bradavica daleko najefikasniji način njihovog uklanjanja – procenat izlečenja je 97%. Pored velike efikasnosti tretmana Uklanjanje visećih bradavica laserom, prisutan je još jedan veoma važan rezultat – estetski. Depigmentacija laserom ne ostavlja nikakve ožiljke nakon tretmana.
5 априла, 2018
Depigmentacija

Efikasno uklanjanje visećih bradavica u našem Kabinetu

Papilom ili „viseće bradavice“ se mogu javiti na bilo kom delu tela. Najčešće se pojavljuju na: vratu, kapcima, pazuhu, podlakticama, dojkama i preponama. Obično su stečeni (nisu prisutni pri rođenju) i mogu se pojaviti kod bilo koga tokom bilo kog perioda života. U Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos se koristi vrlo efikasan metod Uklanjanje papiloma odnosno tretman Uklanjanje „visećih bradavica“. U svrhu uklanjanja „visećih bradavica“ koristi se najsavremeniji, testirani laser u okviru usluge Depigmentacija laserom.