fbpx

Uklanjanje trajne šminke

27 новембра, 2020

O kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos

Kabinet Vita Elos, kao specijalizovani kozmetički studio za aparatnu kozmetiku, nudi veliki broj usluga i za žene i za muškarce na jedinstven način, sa ciljem negovanja prirodnog izgleda svojih klijenata. U Vita Elos-u je moguće uraditi sledeće tretmane: Ultrazvučni SMAS lifting lica i tela, Laserska trajna epilacija, Plasma Pen tretmani, Trajna šminka obrva metodom senčenja obrva, Laserski karbonski piling, Depigmentacija laserom, Uklanjanje tetovaža, Uklanjanje trajne šminke, Radiotalasni lifting, Ultrazvučna kavitacija i Uklanjanje akni ELOS-om.
9 октобра, 2020
Uklanjanje trajne šminke

Uklanjanje trajne šminke sa kapaka, obrva i usana

U Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos Novi Sad nudi se, između ostalih brojnih usluga, i usluga Uklanjanje trajne šminke sa kapaka, obrva i usana Nd:YAG laserom. Uklanjanje trajne šminke se radi kada je reč o crnim, zelenim i plavim pigmentima. Tretman Uklanjanje trajne šminke gotovo da nema sporednih dejstava. U zavisnosti od praga osetljivosti klijenta, može se reći da je tretman gotovo bezbolan. Za potpuno uklanjanje trajne šminke sa kapaka, obrva i usana potrebno je najmanje 3 tretmana sa razmakom minimalno od mesec dana između svakog. Za korekciju trajne šminke ili prekrivanje novom bojom, obično je dovoljno 1 do 3 tretmana za prekrivanje novom bojom da bi izbledela stara boja.
3 јула, 2020

Tretman za uklanjanje trajne šminke dostupan u Vita Elos-u

Kabinet za Aparatnu kozmetiku Vita Elos vam nudi, zahvaljujući vrhunskim aparatima i stručnosti tima, uslugu – uklanjanje trajne šminke sa kapaka, obrva i usana. Svaki tretman se individualno određuje u zavisnosti od kože, tkiva, pigmentacije i mesta tretiranog dela tela klijenta. Tretman Uklanjanje trajne šminke se radi ukoliko ste: nezadovoljni postojećom trajnom šminkom usana, kapaka, obrva, ako ne želite više trajnu šminku, ako je postojeće trajna šminka izbledela.
29 маја, 2020

Usluge Vita Elos-a u službi vaše lepote

Ono što Vita Elos izdvaja od drugih kozmetičkih kuća je specijalizacija i fokusiranost na kozmetičke usluge i tretmane koji se rade isključivo uz pomoć savremene i testirane kozmetičke opreme, a koji vam nudi stručnost, efikasnost, visok kvalitet usluga po pristupačnim cenama. U Vita Elos-u je moguće uraditi sledeće tretmane: Ultrazvučni SMAS lifting lica i tela, Laserska trajna epilacija, Plasma Pen tretmani, Trajna šminka obrva metodom senčenja obrva, Laserski karbonski piling, Depigmentacija laserom, Uklanjanje tetovaža, Uklanjanje trajne šminke, Radiotalasni lifting, Ultrazvučna kavitacija i Uklanjanje akni ELOS-om.