fbpx

Uklanjanje strija Plasma Pen-om

6 новембра, 2020

Kako tretmanom Plasma olovkom vršimo uklanjanje strija

Danas postoje brojni tretmani u salonima lepote i ordinacijama plastične hirurgije, koji se nude u cilju uklanjanja strija. U Vita Elos-u, kao Kabinetu za aparatnu kozmetiku, se vrši nehirurški tretman uklanjanja strija sa svih regija tela - Uklanjanje strija primenom Plasma Pen tehnologije. Sam postupak Uklanjanja strija Plasma Pen-om podrazumeva nekoliko koraka, kojima se uspešno i bez ikakvih neželjenih nuspojava efikasno tretira područje zahvaćeno ovim promenama na koži. Konačan rezultat tretmana Uklanjanje strija Plasma Pen-om je zatezanje kože tretirane regije, izjednačavanje sa bojom netretirane regije kože i nestajanje strija.
4 септембра, 2020
Uklanjanje strija tehnologijom Plasma Pen

Plasma Pen tehnologija kod tretmana Uklanjanje strija

Tretman Uklanjanje strija Plasma Pen-om pomaže da se zategne rastegnuta koža i podstakne proizvodnja kolagena na oštećenoj koži (koži sa strijama), što sigurno strije značajno smanjuje. Ponavljanjem tretmana Uklanjanje strija Plasma Pen-om se strije uklanjanju, jer se potrebnim brojem puta stimuliše rast kolagena, koji će vratiti prirodnu elastičnost kože.
26 јуна, 2020

Efikasno uklanjanje strija i kod žena i kod muškaraca primenom Plasma Pen-a

U Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos je omogućen tretman Uklanjanje strija sa svih regija tela i kod žena i kod muškaraca podjednako efikasno, primenom tehnologije Plasma Pen-a. Sam postupak Uklanjanja strija podrazumeva nekoliko koraka, kojima se uspešno i bez ikakvih neželjenih nuspojava efikasno tretira područje zahvaćeno ovim promenama na koži.
11 маја, 2020
Uklanjanje strija tehnologijom Plasma Pen

Uklanjanje strija – jedan od naših Plasma Pen tretmana za rešavanje vašeg estetskog problema

Koža je snažna i elastična, ali njena potporna tkiva mogu se oštetiti ako se istežu prebrzo. Ovo brzo širenje kože može dovesti do strija. Strije se javljaju na sledećim regijama: stomak, grudi, zadnjica, butine, nadlaktice. U Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos je omogućen tretman Uklanjanje strija sa svih regija tela primenom Plasma Pen tehnologije. Cena pojedinačnog tretmana Uklanjanje strija tehnologijom Plasma Pen-om je od EUR 20 pa naviše (zavisi od površine regije koja se tretira).