fbpx

Uklanjanje ožiljaka

4 јануара, 2021
Uklanjanje ožiljaka

Postupak tretmana uklanjanje ožiljaka Plasma Pen-om

Plasma Pen je nehirurška tehnika, u kojoj se ne koriste skalpel ili neki drugi hirurški instrument, te ne postoje operativni rizici kod tretmana Uklanjanje ožiljaka. Tretman Uklanjanje ožiljaka Plasma Pen-om radi lekar, te je stručnost i efikasnost tretmani zagarantovana. U našem Kabinetu dobijate sve savete i željene informacije, kako o tretmanu Uklanjanje ožiljaka, tako i o negovanju kože nakon tretman Uklanjanje ožiljaka Plasma Pen tehnologijom.
20 новембра, 2020

Kako se vršimo uklanjanje ožiljaka nehirurškim putem

Kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos svim svojim klijentima nudi uslugu nehirurško Uklanjanje ožiljaka. Kako bi uklanjanje ožiljaka bilo uspešno, koristimo Plasma Pen tehnologiju, kao proverenu tehnologiju za tretman Uklanjanje ožiljaka. Postupak tretmana Uklanjanje ožiljaka nehirurškim putem primenom Plasma Pen-a je jednostavan, a trajanje tretmana zavisi od veličine i starosti ožiljka.
5 октобра, 2020

Uklanjanje ožiljaka Plasma Pen-om u našem Kabinetu za aparatnu kozmetiku

U cilju efikasnog sprovođenja tretmana Uklanjanje ožiljaka, koristimo Plasma Pen tehnologiju. Plasma Pen je nehirurška tehnika, u kojoj se ne koriste skalpel ili neki drugi hirurški instrument, te ne postoje operativni rizici kod ovog tretmana. Vrsta ožiljaka, koji mogu biti značajan estetski problem su kožni ožiljci. Uspešno uklanjanje ožiljaka u Vita Elos-u podrazumeva uklanjanje sledećih vrsta ožiljaka: uklanjanje lineranih ožiljaka, nastalih posle operacije, uklanjanje širokih i glatkih ožiljaka, nastalih posle opekotina, uklanjanje reljefnih ožiljaka, nastalih posle dubokih opekotina, uklanjanje atrofičnih ožiljaka, nastalih zbog gubitka dubljih struktura kože, uklanjanje hipertrofičnih ožiljaka, koji se javljaju u granicama ranije povrede ili reza, zadebljao je, crven i može biti bolan ožiljak. U Kabinetu za aparatnu kozmetiku ne uklanjamo keloidne ožiljke, ožiljke koji prevazilaze granice prethodne povrede ili reza, koji su zadebljali, crveni i povremeno bolni.
28 августа, 2020
Uklanjanje ožiljaka

Uklanjanje ožiljaka – cena tretmana i način rada Plasma Pen-a

Uklanjanje ožiljaka primenom Plasma Pen-a u našem Kabinetu se radi uz korišćenje savremene i testirane opreme. Pored kvaliteta, Uklanjanje ožiljaka je i finansijski pristupačno - cena tretmana je prihvatljiva za sve naše klijente. Cena pojedinačnog tretmana Uklanjanje ožiljaka primenom Plasma Pen-a se kreće od 20 EUR pa naviše, što zavisi od tretirane površine.