fbpx

Uklanjanje keratoza

23 новембра, 2020
Uklanjanje keratoza – efekti tretmana

Lasersko uklanjanje keratoza u Vita Elos-u

Tretman Uklanjanje keratoza u Kabinetu Vita Elos se radi Nd:YAG laserom, te se postižu efekti koji podrazumevaju i do 95% uspešnosti uklanjanja ovih promena na koži. Tretman Lasersko uklanjanje keratoza se radi u okviru tretmana Depigmentacija laserom. Nakon potrebnog broja tretmana Lasersko uklanjanje keratoza (individualno, zavisno od prisutne promene i procene našeg lekara), postižu se sledeći rezultati: nestaju promene na koži u vidu keratoznih izraslina, nestaju ljuspice sa kože, kao i hrapavost kože i boja kože nakon tretmana Uklanjanje keratoza je ujednačena.
14 августа, 2020
Nd:YAG Laser

ND:YAG laser – rešavanje problema keratoza

Vrste keratoza koje uspešno uklanjamo tretmanom Uklanjanje keratoza Nd:YAG laserom su: seboroične keratoze (tamnije boje, glatke i somataste površine i najčešće javljaju na grudnom košu i leđima, nešto ređe i na kosmatom delu glave, licu, vratu, ređe i drugde na telu) i aktinične keratoze (promene na koži koje nastaju kao reakcija oštećene kože, koja je bila izložena dugotrajnim i preteranim sunčevim zracima i solarijumu, a tipično mesto pojavljivanja ove vrste keratoza su lice, ušne školjke i poglavina).
27 марта, 2020
Uklanjanje keratoza – efekti tretmana

Uspešno uklanjanje keratoza tretmanom Depigmentacija laserom

Kako su sve promene na koži, pa i keratoza, posledica promene pigmenta, laser može da ih „prepozna“ kao delove kože koji su druge boje u odnosu na okolno tkivo i uspešno uništi. Tretman Depigmentacija laserom u našem Kabinetu omogućava i do 95% uspešnosti uklanjanja keratoza, zahvaljujući Nd:YAG laseru, koji se koristi tokom tretmana Depigmentacija laserom.
20 децембра, 2019
Uklanjanje keratoza – efekti tretmana

Tretman koji preporučujemo za sve koji imaju problem sa keratozama

Tretman Uklanjanje keratoza Nd:YAG laserom traje od 10 do 30 minuta, zavisno od vrste promene na koži. Zavisno od vrste promene na koži, zavi i broj potrebnih tretmana Uklanjanje keratoza. Za manje promene potrebno je 1-3 tretmana. Između pojedinačnih tretmana Uklanjanje keratoza, najčešće je potrebno da prođe period od 4 do 6 nedelja. Svaki tretman Uklanjanje keratoza u našem Kabinetu se obavlja u strogo sterilnim uslovima uz nadzor lekara.