fbpx

Uklanjanje bora Plasma Pen tehnologijom

13 новембра, 2020

Uklanjanje bora sa lica Plasma Pen tehnikom

Plasma Pen tehnologija se koristi za nehirurško Uklanjanje bora. U našem Kabinetu se nude tretmani za Uklanjanje bora Plasma Pen-om koji se rade kada je opuštena i naborana koža gornjeg kapka ili kada se želi uklanjanje bora ispod oka ili uklanjanje tamnih krugova i “jastučića” ispod oka. Plasma Pen tretman Uklanjanje bora je takođe moguće primeniti i za uklanjanje bora sa lica, ali i za uklanjanje bora na onim mestima koja su teško dostupna, kao što su uši.
23 марта, 2020

Kako vršimo uklanjanje svih vrsta bora lica Plasma Pen tehnologijom uz postizanje zavidnih rezultata

Plasma Pen tehnologija je usklađena sa zdravstvenim standardima kozmetologije i dermatologije - klinički testirana i odobrena oprema. Zahvaljujući svim svojim prednostima, Plasma Pen tehnologija omogućava postizanje maksimalnih efekata kod svih tretmana sa nultim neuspesima ili problemima greške. Uklanjanje bora primenom Plasma Pen olovke se preporučuje kada želite: uklanjanje malih, srednjih ili dubokih bora na licu i telu (vrat, dekolte), uklanjanje nabora i uklanjanje bora oko ušiju, uklanjanje opuštene kože gornjih kapaka i ptoza gornjeg kapka, uklanjanje opuštene, neelastične kože donjih kapaka, uklanjanje malih bora i uklanjanje dubokih bora oko očiju, zatezanje opuštene kože kompletne očne regije.
4 марта, 2020
Lifting lica - Vita Elos

Oslobodite se bora nekim od tretmana u našem Kabinetu

U Kabinetu ta aparatnu kozmetiku Vita Elos se rade isključivo neinvazivni tretmani, te se metode za uklanjanje bora rade primenom aparature koja omogućava zatezanje lica (celog ili parcijalno, po želji klijenta) na potpuno prirodan način bez skalpela – stimulacijom proizvodnje i regeneracije kolagena. Nudimo tri vrste tretmana za uklanjanje bora, i to: Ultrazvučni SMAS lifting za uklanjanje bora, Radiotalasni lifting za uklanjanje bora i Plasma Pen tretmane Nehirurška blefaroplastika i Uklanjanje bora Plasma olovkom.
29 новембра, 2019
VITA ELOS

Usluge koje nudi Kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos Novi Sad

Vita Elos je specijalizovani Kabinet za kozmetičke tretmane za žene i muškarce. Osnovni cilj našeg Kabineta je da svoju ponudu usmerimo na jasno određenu vrstu usluga, koje su među vodećim po efikasnosti tretmana u svetu kozmetologije i estetske dermatologije. Vita Elos svoju specijalizaciju zasniva na dugogodišnjem iskustvu svog tima: kozmetičara i lekara iz Moskve (preko 10 godina rada u ovom polju) i korišćenju najsavremenijih aparata, koji obezbeđuju maksimalan učinak kod svakog tretmana. Kod nas je takođe praksa da, kod svake usluge, pružimo detaljnu analizi pojedinačnog ličnog profila klijenta i njegovih specifičnih potreba, definišemo vrste i tok tretmana, kao i da pratimo ostvarene rezultate.