fbpx

Uklanjanje bora Plasma Pen-om

11 јануара, 2021
Lifting lica - Vita Elos

Nehirurško uklanjanje bora sa lica u Vita Elos-u

Uklanjanje bora se može vršiti sa svih delova lica, koji predstavlja estetski problem, nastao kao rezultat starenja i opuštanja kože. Uklanjanje bora se u Vita Elos-u vrlo uspešno može raditi primenom najsavremenijih aparata iz domena aparatne kozmetike, za koju smo specijalizovani. Ukoliko je stanje vaše kože takvo da su bore duboke, izražajne i ne čine vaše lice privlačnim kao ranije, nudimo vam tretmane za Uklanjanje bora koji su bezbedni i efikasni: Uklanjanje bora radiotalasima, Uklanjanje bora ultrazvukom ili Ultrazvučni SMAS lifting, Uklanjanje bora Plasma Pen tehnologijom kao tretman Nehirurška blefaroplastika ili tretman Uklanjanje bora Plasma Pen-om. Svi pomenuti tretmani za Uklanjanje bora se baziraju na podsticanju prirodnog procesa regeneracije kolagena u organizmu, čime se na potpuno prirodan i neinvazivan način podmlađuje koža, smanjuju duboke bore, eliminišu sitne bore, te se dobija svežiji i zdraviji izgled.
28 децембра, 2020

Prirodni face lifting tretmani u Vita Elos-u za nehirurško uklanjanje bora

Face lifting, koji se radi u Vita Elos-u, predstavlja zatezanje naborane kože isključivo nehirurškim putem. Face lifting tretmani se rade na licu, kako bi se ono učinilo zategnutijim, mlađim, lepšim, simetričnijim ili kako bi se korigovale nepravilnosti ili deformiteti. Face lifting tretmani koje možete raditi u našem Kabinetu su: Ultrazvučni SMAS face lifting, Radiotalasni face lifting, Nehirurška blefaroplastika i Uklanjanje bora Plasma Pen-om.
7 децембра, 2020
Lifting lica - Vita Elos

Cene face lifting tretmana u našem Kabinetu Vita Elos

Sve vrste tretmana namenjenih uklanjanju bora tj. face lifting-u koje nudi Vita Elos su: neinvazivni, bez nuspojava, prirodni, baziraju se isključivo na primeni različitih kozmetičkih metoda za podsticanja prirodnog obnavljanja kolagena. Face lifting tretmani, koji su dostupni u našem Kabinetu, su Ultrazvučni SMAS face lifting, Radiotalasni face lifting i face lifting primenom Plasma Pen tehnologije. Za ove tretmane je zajedničko to da daju veoma dobre rezultate u pogledu face lifting-a, a razlikuju se po tehnologiji koja se primenjuje, broju tretmana koji su potrebni za postizanje željenog rezultata, kao i njihovom trajanju.
27 новембра, 2020

O kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos

Kabinet Vita Elos, kao specijalizovani kozmetički studio za aparatnu kozmetiku, nudi veliki broj usluga i za žene i za muškarce na jedinstven način, sa ciljem negovanja prirodnog izgleda svojih klijenata. U Vita Elos-u je moguće uraditi sledeće tretmane: Ultrazvučni SMAS lifting lica i tela, Laserska trajna epilacija, Plasma Pen tretmani, Trajna šminka obrva metodom senčenja obrva, Laserski karbonski piling, Depigmentacija laserom, Uklanjanje tetovaža, Uklanjanje trajne šminke, Radiotalasni lifting, Ultrazvučna kavitacija i Uklanjanje akni ELOS-om.