fbpx

Trajno otklanjanje dlačica

16 новембра, 2020

Trajno se oslobodite neželjenih dlačica tretmanom u Vita Elos-u 808 Diod laserom

Tretman Trajna epilacija 808 Diod laserom je jedna od najčešće primenjivanih i najpopularnijih kozmetičkih procedura za trajno uklanjanje neželjenih dlaka. Razlog tome leži u činjenici da primena ovog lasera kod tretmana Laserska trajna epilacija daje zavidne rezultate. Laserska trajna epilacija se može raditi na svim željenim regijama tela i lica podjednako uspešno i kod muškaraca i kod žena sa kojih se želi trajno uklanjanje neželjenih dlačica, kao što su: nausnice, brada, uši, zulufi, slepoočne zone i prsti, noge, ruke, stomak, leđa, bikini zova, sedalni deo (gluteus), intimne regije, celo telo.
10 јула, 2020

Laserska trajna epilacija u Vita Elos-u – najpovoljnije cene uz primenu najsavremenije tehnologije

Cene usluga za tretman Laserska trajna epilacija u Vita Elos-u zavise od regije koja se tretira. Male regije, kao što su nausnice, slepoočne zone ili zone oko ušiju, brada, pazuh, prsti na nogama ili rukama se mogu uraditi po ceni do RSD 1.000,00 do RSD 2.500,00. Regije, kao što su vrat, stomak, ruke, noge, prepone, leđa, ramena, sedalni deo, bikini zona se kreću od RSD 3.000,00 do RSD 7.000,00. Ukoliko želite da radite tretman Laserska trajna epilacija celog tela – cena je po dogovoru.
15 маја, 2020
Trajna epilacija 808 Diod laserom

Laserska trajna epilacija – tretman koji trajno rešava pitanje neželjene maljavosti i kod muškaraca i kod žena

Laserska trajna epilacija je jedna od najčešće primenjivanih kozmetičkih procedura za trajno uklanjanje neželjenih dlaka sa lica i tela i kod muškaraca i kod žena podjednako. U našem Kabinetu se tretman Laserska trajna epilacija radi 808 Diod laserom. Prednosti tretmana Laserska trajna epilacija, rađene u našem Kabinetu, su sledeće: trajno rešava pitanje uklanjanja neželjenih dlaka, rizik od povrede tkiva je eliminisan, zagarantovani rezultati, bezbednost tretmana Laserska trajna epilacija.
6 децембра, 2019
Trajna epilacija 808 Diod laserom

Tretman Trajna epilacija laserom – sigurno i trajno uklanjanje neželjenih dlačica

Tretman Trajna epilacija laserom je jedna od najčešće primenjivanih kozmetičkih procedura za trajno uklanjanje neželjenih dlaka. Trajna epilacija laserom se može raditi na svim željenim regijama tela i lica i kod muškaraca i kod žena sa kojih se želi trajno uklanjanje neželjenih dlačica, kao što su: nausnice, brada, uši, zulufi, slepoočne zone i prsti, noge, ruke, stomak, leđa, bikini zova, sedalni deo, celo telo. Trajna epilacija je postupak postepenog uklanjanja neželjenih dlaka, u skladu sa fazama rasta dlaka. Ukupan broj tretmana Trajna epilacija laserom zavisi od više faktora: pigmenta dlake, njihove gustine i jačine i hormonskog statusa klijenta. Obično je potrebno od 8 do 10 tretmana.