fbpx

Trajna epilacija 808 Diod laserom

14 септембра, 2020

Laserska trajna epilacija nogu

Tretman Laserska trajna epilacija nogu je pravi izbor za uklanjanje neželjenih dlaka iz dva osnovna razloga: trajnost rezultata i rešen estetski problem. Takođe pomaže i kod rešavanja problema uraslih dlaka. Laserska trajna epilacija nogu se u našem Kabinetu radi 808 Diod laserom, koji ima izuzetan sistem hlađenja, čime se povećava komfor tretmana i omogućava postizanje zavidnih rezultata. Laserska trajna epilacija nogu ne dovodi do infekcija, niti ikakvih zapaljenskih procesa, a rezultati koje postižete trajnom epilacijom su glatka koža nogu bez neželjenih dlačica.
21 августа, 2020

Laserska trajna epilacija – zašto vam preporučujemo ovaj tretman za trajno rešavanje pitanja neželjenih dlaka

Postoji veliki broj razloga koji idu u prilog Tretmanu Laserska trajna epilacija. Tokom tretmana Laserska trajna epilacija laser uništava samo folikul dlake, dok koža ne biva oštećena. Tretman Laserska trajna epilacija trajno rešava pitanje uklanjanja neželjenih dlaka sa svih regija lica i tela. Laserska trajna epilacija može da se radi tokom cele godine. Laserska trajna epilacija štedi novac i vreme, jer nema stalnih odlazaka na depilaciju, niti trošenja novca na problem koji će se ponovo vratiti. Nakon tretmana Laserska trajna epilacija kože je nežna i glatka, više nema urastanja dlaka, crvenila i iritacije. Stručnost tima koji pruža uslugu Laserska trajna epilacija osigurava željene rezultate.
17 јула, 2020
Kozmetičke usluge Vita Elos

Koji tretmani se mogu raditi i tokom leta u Vita Elos-u

Osnovni savet Vita Elos-a, a u cilju zaštite i sigurnosti naših klijenata, je ne radite sve kozmetičke tretmane leti. Možda mnogi kozmetički saloni ne poštuju određena pravila, ali neki tretmani nikako nisu dozvoljeni u letnjem periodu, kao što su: depigmentacija laserom, tretmani ELOS-om, tretmani Plasma Pen-om (sem zatezanja gornjeg kapka Plasma Pen tehnologijom). Izlaganje ovim tretmanima bi samo povećalo negativne posledice koje sunčevi zraci mogu imati na kožu, te se oni u Vita Elos-u ne rade u letnjim mesecima. Tretmani koji se mogu raditi u našem Kabinetu i tokom leta su: Laserska trajna epilacija, Laserski karbonski piling, Ultrazvučna kavitacija, Ultrazvučni SMAS lifting, Radiotalasni lifting i Zatezanja gornjeg kapka Plasma Pen tehnologijom.
10 јула, 2020

Laserska trajna epilacija u Vita Elos-u – najpovoljnije cene uz primenu najsavremenije tehnologije

Cene usluga za tretman Laserska trajna epilacija u Vita Elos-u zavise od regije koja se tretira. Male regije, kao što su nausnice, slepoočne zone ili zone oko ušiju, brada, pazuh, prsti na nogama ili rukama se mogu uraditi po ceni do RSD 1.000,00 do RSD 2.500,00. Regije, kao što su vrat, stomak, ruke, noge, prepone, leđa, ramena, sedalni deo, bikini zona se kreću od RSD 3.000,00 do RSD 7.000,00. Ukoliko želite da radite tretman Laserska trajna epilacija celog tela – cena je po dogovoru.