fbpx

Reoblikovanje tela

23 октобра, 2020

Šta je ultrazvučna kavitacija i kome je namenjena

Ultrazvučna kavitacija je široko priznata, jedna od danas najefikasnijih metoda za gubitak masnih naslaga na željenim regijama. Trenutno ne postoji bolji neinvazivan, nehirurški način, koji ne uključuje medicinsku intervenciju ili operaciju u borbi protiv neželjenih masnih naslaga. Tretman Ultrazvučna kavitacija se primenjuje kod onih pacijenata kod kojih je došlo do gubitka nekadašnjeg oblika određenih regija tela, usled nagomilavanja masnih naslaga.
18 септембра, 2020
Ultrazvučna kavitacija

Ultrazvučna kavitacija – uklanjanje celulita i masnih naslaga

Veoma uspešan i efikasan tretman za lečenje celulita i uklanjanje masnih naslaga, koji je dostupan u našem Kabinetu je Ultrazvučna kavitacija. Tretman Ultrazvučna kavitacija rešava problem masnih naslaga, a kombinacijom ovog tretmana sa tretmanom Radiotalasni lifting moguće je eliminisati celulit sa bilo koje regije tela.
24 јула, 2020

Ultrazvučna kavitacija – tretman za redukciju masnih naslaga i oblikovanje tela

Ultrazvučna kavitacija je tretman koji daje zavidne rezultate, jer je reč o naučno razvijenoj medicinskoj ultrazvučnoj radiofrekvenciji, kod koje se tehnologija zasniva na medicinskom proboju, putem ultrazvučnih talasa i energije radio frekvencije, kako bi se selektivno razgradile masne ćelije bez uticaja na susedne organe i ćelije. Ultrazvučna kavitacija, zahvaljujući kombinaciji savremene tehnologije, daje rezultate koji su vidljivi odmah nakon svakog tretmana, a vezanim tretmanima od po nekoliko ponavljanja u određenim vremenskih intervalima, nudi vam se neprevaziđen efekat za vrednost izdvojenog novca – samo 1.500,00 RSD za jednu zonu. Postupak je udoban i bezbolan, nema neželjenih efekata i ne zahteva anesteziju ili sedative.
14 фебруара, 2020
Ultrazvučna kavitacija i otklanjanje celulita

O tretmanu Ultrazvučna kavitacija

Ultrazvučna kavitacija je uspešan metod za reoblikovanje tala zato što je reč o primeni medicinske ultrazvučne radiofrekvencije, koja je naučno razvijena i usavršena. Tehnologija, ovako razvijena, se zasniva na medicinskom proboju ultrazvučnih talasa i radio frekventne energije na željena mesta, kako bi se selektivno razgradile masne ćelije, bez negativnih uticaja na susedne organe i ćelije tokom tretmana Ultrazvučna kavitacija.