fbpx

Plasma Pen tretmani

4 јануара, 2021
Uklanjanje ožiljaka

Postupak tretmana uklanjanje ožiljaka Plasma Pen-om

Plasma Pen je nehirurška tehnika, u kojoj se ne koriste skalpel ili neki drugi hirurški instrument, te ne postoje operativni rizici kod tretmana Uklanjanje ožiljaka. Tretman Uklanjanje ožiljaka Plasma Pen-om radi lekar, te je stručnost i efikasnost tretmani zagarantovana. U našem Kabinetu dobijate sve savete i željene informacije, kako o tretmanu Uklanjanje ožiljaka, tako i o negovanju kože nakon tretman Uklanjanje ožiljaka Plasma Pen tehnologijom.
20 новембра, 2020

Kako se vršimo uklanjanje ožiljaka nehirurškim putem

Kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos svim svojim klijentima nudi uslugu nehirurško Uklanjanje ožiljaka. Kako bi uklanjanje ožiljaka bilo uspešno, koristimo Plasma Pen tehnologiju, kao proverenu tehnologiju za tretman Uklanjanje ožiljaka. Postupak tretmana Uklanjanje ožiljaka nehirurškim putem primenom Plasma Pen-a je jednostavan, a trajanje tretmana zavisi od veličine i starosti ožiljka.
2 новембра, 2020
Lifting lica - Vita Elos

Nehirurške face lifting metode – prednosti u odnosu na hirurški face lifting

Face lifting je dugo predstavljao postupak zatezanja naborane kože samo hirurškim putem. Ovo je uobičajena definicija face lifting-a, koja potiče iz perioda kada se zatezanje kože radilo kao estetska hirurgija - deo plastične hirurgije. Novija shvatanja face lifting- a ne podrazumevaju samo hirurgiju, već i drugi niz procedura, postupaka i tehnologija, koje mogu podmladiti i zateći kožu lica. Osnovna razlika između hirurških metoda face liftinga i nehirurških metoda, koje se primenjuju u našem Kabinetu, je invazivnost u smislu postojanja operacije i svih rizika koje ona potencijalno donosi kod plastične hirurgije, a kojih nema kod nehirurških metoda face lifting-a, jer se baziraju na primeni najsavremenijih neinvazivnih tehnologija.
5 октобра, 2020

Uklanjanje ožiljaka Plasma Pen-om u našem Kabinetu za aparatnu kozmetiku

U cilju efikasnog sprovođenja tretmana Uklanjanje ožiljaka, koristimo Plasma Pen tehnologiju. Plasma Pen je nehirurška tehnika, u kojoj se ne koriste skalpel ili neki drugi hirurški instrument, te ne postoje operativni rizici kod ovog tretmana. Vrsta ožiljaka, koji mogu biti značajan estetski problem su kožni ožiljci. Uspešno uklanjanje ožiljaka u Vita Elos-u podrazumeva uklanjanje sledećih vrsta ožiljaka: uklanjanje lineranih ožiljaka, nastalih posle operacije, uklanjanje širokih i glatkih ožiljaka, nastalih posle opekotina, uklanjanje reljefnih ožiljaka, nastalih posle dubokih opekotina, uklanjanje atrofičnih ožiljaka, nastalih zbog gubitka dubljih struktura kože, uklanjanje hipertrofičnih ožiljaka, koji se javljaju u granicama ranije povrede ili reza, zadebljao je, crven i može biti bolan ožiljak. U Kabinetu za aparatnu kozmetiku ne uklanjamo keloidne ožiljke, ožiljke koji prevazilaze granice prethodne povrede ili reza, koji su zadebljali, crveni i povremeno bolni.