fbpx

Nehirurški lifting tela

25 новембра, 2020
Lifting lica i lifting tela - cenovnik

Lifting tela duboko fokusiranim ultrazvukom

Lifting tela duboko fokusiranim ultrazvukom (primena 3D HIFU tehnologije) može da se radi na sledećim regijama tela: grudi, nadlaktice, butine (unutrašnja i spoljašnja strana), zadnjica, stomak. Suština tretmana kod ovih regija je ista kao i kod lica – zatezanje i podmlađivanje opuštene kože grudi, stomaka, butina, zadnjice i ruku. Cena tretmana Ultrazvučnog SMAS liftinga tela u Kabinetu Vita Elos je ubedljivo najpristupačnija u regionu i kreće se od EUR 550 za lifting nadlaktica do EUR 900 za zatezanje celih butina.
12 фебруара, 2020
3D HIFU

Ultrazvučni SMAS lifting regija tela

Ultrazvučni SMAS lifting može da se radi i na regijama tela, kao što su: grudi, nadlaktice, butine (unutrašnja i spoljašnja strana), zadnjica, stomak, sedalni deo. Suština tretmana kod ovih regija je ista kao i kod lica – zatezanje i podmlađivanje opuštene kože grudi, stomaka, butina, zadnjice ili ruku. Nakon tradicionalnog HIFU aparata, 3D HIFU nudi najsavremeniju kliničku tehnologiju i prodire do fascije, kao i skalpel hirurga, ali bez ikakvog oštećenja kože i to sve u jednoj revolucionarnoj platformi – fokusirani ultrazvuk visokog intenziteta.
27 фебруара, 2019
3D HIFU

Efekti Ultrazvučnog SMAS liftinga na telo

Ultrazvučni SMAS lifting tela se radi u našem Kabinetu zahvaljujući primeni 3D HIFU tehnologije. SMAS lifting tela (nadlaktice, grudi, butine, stomak i zadnjica) se preporučuje onim klijentima koji su stariji od 40 godina. Izuzetak su klijenti čije stanje kože je podložno preranom starenju, te se u takvim slučajevima Ultrazvučni SMAS lifting može raditi u 35-toj godini.
27 јуна, 2017
Lifting tela u Vita Elos-u

Ultrazvučni SMAS lifting tela u Vita Elos-u

Usluga ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING je trenutno najsavremenija i najefikasnija neinvazivna metoda povećanja tonusa i zategnutosti kože tela, bazirana na povećanju čvrstine kože zagrevanjem kolagenih vlakana primenom HIFU tehnologije. Ultrazvučni SMAS lifting može da se radi i na regijama, kao što su: nadlaktice, butine (unutrašnja i spoljašnja strana), zadnjica, stomak, sedalni deo. Suština tretmana kod ovih regija je ista kao i kod lica – zatezanje i podmlađivanje opuštene kože stomaka, butina, zadnjice ili ruku.