fbpx

Lifting lica i tela

31 августа, 2020
Radiotalasni ligting

Radiotalasni lifting – neinvazivan, bezbolan i efikasan tretman za uklanjanje bora sa lica ili tela

Radiotalasni lifting je tretman koji dovodi do podmlađujućeg efekta i potpuno prirodnog izgleda, a postupak se može koristiti kod svih tipova kože tokom cele godine. To je efikasna metoda zatezanja opuštene kože lica, vrata i dekoltea, smanjenja i uklanjanja bora. Radiotalasni lifting je jedan od retkih načina zatezanja kože lica, koji se može primeniti na područje oko očiju, kao i na očnim kapcima.
15 јула, 2020
3D HIFU

Ultrazvučni SMAS lifting – kome sve preporučujemo ovaj tretman

Za one sve one, koji žele da dobiju efekat sličan efektu plastične hirurgije, izbegavajući negativne efekte i rizike operacija, preporučujemo Ultrazvučni SMAS lifting kao neinvazivno rešenje, koje uz primenu savremene 3D HIFU tehnologije, omogućava podizanja kože lica, vrata i dekoltea, ali i tela. Ultrazvučni SMAS lifting se preporučuje onim klijentima koji su stariji od 40 godina. Izuzetak su klijenti čije stanje kože je podložno preranom starenju, te se u takvim slučajevima Ultrazvučni SMAS lifting terapija može raditi u 35-oj godini.
17 јуна, 2020

Šta je važno za uspeh tretmana Ultrazvučni SMAS lifting

Ultrazvučni SMAS lifting lica i tela je najnoviji metod liftinga, koji je potpuno bezbedan i daje očekivane rezultate. Ultrazvučni SMAS lifting tretmani se može jednako uspešno primenjivati i na lice i na telo sa ciljem zatezanja i podmlađivanja svake tretirane regije. U Vita Elos-u tretman Ultrazvučni SMAS lifting lica i tela radi tim stručnjaka sa dugogodišnjim iskustvom u oblasti aparatne kozmetike. Poverenje, zahvaljujući stručnosti i iskustvu Vita Elos tima, je jedan od faktora uspeha tretmana, a vreme, kao drugi faktor uspeha tretmana, je potrebno, jer se radi o potpuno prirodnoj proceduri. Kao treći faktor izdvajamo psihofizičko stanje pacijenta, koje može značajno uticati na ishod tretmani.
15 априла, 2020

Ultrazvučni SMAS lifting – zašto da se opredelite za ovaj nehirurški tretman liftinga u našem Kabinetu

Stručni tim Vita Elos-a je tim profesionalaca, koji u svakom trenutku mogu da vam ponude stručnost, efikasnost, visok kvalitet usluga po vrlo pristupačnim cenama. Ono što nas karakteriše je: dugogodišnje iskustvo, stalno profesionalno usavršavanje, primena najnovijih tehnoloških dostignuća iz oblasti savremene kozmetologije uz poštovanje i primenu visokih higijenskih standarda, prijatni ambijent, maksimalna fleksibilnost u pogledu prilagođavanja termina potrebama klijenata.