fbpx

Lifting bora Plasma Penom

2 децембра, 2019
Lifting lica - Vita Elos

Nehirurški lifting – neinvazivni lifting tretmani u našem Kabinetu

Nehirurški lifting lica je tretman koji ne podrazumeva korišćenje skalpela ili bilo koje druge invazivne vrste metoda zatezanja lica. Nehirurški lifting se radi isključivo kao prirodni lifting lica uz primenu najsavremenijih aparata u našem Kabinetu, kao što su ultrazvuk, radiotalasi i Plasma Pen. Suština tretmana Nehirurški lifting je podsticanje prirodnog obnavljanja kolagena, što rezultira zatezanjem tretirane regije, bez nuspojava, oštećenja kože i rizika po pacijenta.
19 августа, 2019

Eliminišite bore uz pomoć Plasma Pen tehnologije

Plasma Pen tehnologija se koristi za nehirurško uklanjanje bora. To je nehirurška tehnika, u kojoj se ne koriste skalpel ili neki drugi hirurški instrument, te ne postoje operativni rizici kod ovog tretmana zatezanja bora. Zatezanje bora sa lica, ali i na onim mestima koja su teško dostupna (uši) se vrlo uspešno radi Plasma Pen tehnologijom.
7 јуна, 2019
Uklanjanje nazolabijalnih bora

Tretmani za uklanjanje bora u našem Kabinetu

U kabinetu ta aparatnu kozmetiku Vita Elos se rade isključivo neinvazivni tretmani, te se metode uklanjanja bora rade na isti primenom aparature koja omogućava zatezanje lica na potpuno prirodan način – stimulacijom proizvodnje i regeneracije kolagena. Aparatura koja se koristi za tretmane Uklanjanje bora obuhvata: 3D HIFU tehnologiju, radiotalase i Plasma Pen tehnologiju.
12 априла, 2019
Lifting lica - Vita Elos

Face lifting u Vita Elos-u

Kao i sve usluge koje se rade u Vita Elos-u, tako su i usluge face lifting-a neinvazivni tretmani i u grupi su fizioterapeutskih tretmana, koji imaju izrazito estetski efekat (anti – aging tretmani). Usluge Lifting lica obuhvataju tri vrste face – lifting tretmana: Radiotalasni face lifting, Ultrazvučni SMAS lifting terapiju ili ultrazvučni SMAS face lifting, kao i face lifting Plasma Pen-om (lifting kapaka i celog lica). Ove usluge face lifting-a daju vrhunske rezultate, a koja će biti primenjena zavisi od stanja lica i godina starosti.