fbpx

Lasersko uklanjanje tetovaža

11 септембра, 2020

Uklanjanje tetovaža najmodernijim aparatom – ND:YAG laserom

U Kabinetu Vita Elos je moguće uspešno ukloniti tetovažu laserom sa bilo kog dela tela, jer u okviru naših brojnih usluga imamo i uslugu Uklanjanje tetovaža. Tretman Uklanjanje tetovaža se radi najmodernijim aparatom - Nd:YAG laserom. Korišćenjem Nd:YAG lasera za tretman Uklanjanje tetovaža mogu se postići zavidni rezultati.
1 маја, 2020
Uklanjanje tetovaža

Sigurno, efikasno i po ceni pristupačno uklanjanje tetovaža

Kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos omogućava na stručan, profesionalan i uspešan način efikasno uklanjanje tetovaža po pristupačnim cenama. Broj tretmana Lasersko uklanjanje tetovaža je od 5 do 10 tretmana, zavisno od pomenutih faktora. Cena pojedinačnog tretmana Lasersko uklanjanje tetovaža se kreće od 2.500,00 RSD pa naviše, zavisno od tretirane površine.
5 јула, 2019
Uklanjanje tetovaža

Uklanjanje tetovaža laserom u kabinetu Vita Elos

Kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos omogućava na stručan, profesionalan i uspešan način efikasno uklanjanje tetovaža po pristupačnim cenama. Tretman Uklanjanja tetovaža Nd:YAG laserom traje od 10 do 30 minuta, što zavisi od veličine tetovaže. Između pojedinačnih tretmana Uklanjanje tetovaže, najčešće je potrebno da prođe 4 do 8 nedelja, kako bi se regenerisala koža tretirane regije.
6 августа, 2018
Uklanjanje tetovaža

Lasersko uklanjanje tetovaža

Ako je tetovaža izbledela, smeta vam, nije u skladu sa vašim sadašnjim stilom života, nudimo vam mogućnost da se pogrešni i loši crteži delimično ili kompletno uklone. Tretman uklanjanja tetovaža na stručan i profesionalan način rešava problem neželjene tetovaže i procena je da se oko 95 % tetovaža može uspešno ukloniti. Korišćenjem Nd:YAG lasera za uklanjanje tetovaža mogu se postići zavidni rezultati.