fbpx

Laserska trajna epilacija

8 јануара, 2021

Laserska trajna epilacija – najpovoljnije cene u našem Kabinetu

Tretman Laserska trajna epilacija je tretman koji preporučujemo svim svojim klijentima (i ženama i muškarcima) zbog brojnih prednosti, koje nudi. Pored trajnog oslobađanja neželjenih dlačica i rešavanja pitanja neželjene maljavosti sa bilo kod dela lica ili tela, kao i vrlo povoljne cene ove usluge u našem Kabinetu, prisutni su i drugi razlozi. Laserska trajna epilacija je potpuno bezbedna i bez rizika po klijenta, a tretman radi naš tim stručnjaka što je garancija postizanja željenih rezultata. Laserska trajna epilacija štedi vaš novac i vreme, jer nema stalnih odlazaka na depilaciju, nema više nema urastanja dlaka, crvenila i iritacije, te ste uvek spremni za svaki neočekivani događaj (bazen, plaža). Laserska trajna epilacija se radi kao serija tretmani, čiji broj je individualan i zavisi od pola, hormonskog statusa i opšteg zdravstvenog stanja klijenta (od 8 do 15 tretmana). Cene pojedinačnih tretmana Laserska trajna epilacija se kreću od 1.000,00 RSD za nausnice pa do 10.000,00 RSD za Lasersku trajnu epilaciju intimne regije za muškarce.
14 децембра, 2020
Specijalizovane usluge za muškarce u Vita Elos-u

Laserska trajna epilacija – rešavanje pitanja neželjene maljavosti i za muškarce

Vita Elos je specijalizovani Kabinet za kozmetičke tretmane za žene i muškarce podjednako. Kod svakog našeg tretmana, klijentima se nudi stručnost, efikasnost, visok kvalitet usluga po pristupačnim cenama. Tretman Laserska trajna epilacija je postao sve više popularan i kod muške populacije. Ukoliko naš klijent želi da se oslobodi neželjenih dlaka, tretman Laserska trajna epilacija je najbolje rešenje, jer je tretman efikasan, bezbedan, bezbolan, bez propratnih neželjenih efekata i daje trajne rezultate. Laserska trajna epilacija se može raditi na malim i velikim regijama tela i lica i kod muškaraca i kod žena.
16 новембра, 2020

Trajno se oslobodite neželjenih dlačica tretmanom u Vita Elos-u 808 Diod laserom

Tretman Trajna epilacija 808 Diod laserom je jedna od najčešće primenjivanih i najpopularnijih kozmetičkih procedura za trajno uklanjanje neželjenih dlaka. Razlog tome leži u činjenici da primena ovog lasera kod tretmana Laserska trajna epilacija daje zavidne rezultate. Laserska trajna epilacija se može raditi na svim željenim regijama tela i lica podjednako uspešno i kod muškaraca i kod žena sa kojih se želi trajno uklanjanje neželjenih dlačica, kao što su: nausnice, brada, uši, zulufi, slepoočne zone i prsti, noge, ruke, stomak, leđa, bikini zova, sedalni deo (gluteus), intimne regije, celo telo.
12 октобра, 2020

Najpovoljnije cene za tretman Laserska trajna epilacija u Vita Elos-u

Specijalizovani Kabinet za kozmetičke tretmane i za žene i muškarce, Vita Elos Novi Sad, vam nudi stručnost, efikasnost, visok kvalitet usluga po najpristupačnijim i uvek poznatim cenama. Cenovnik naših usluga ne samo da je prihvatljiv za sve naše klijente, već je uvek transparentan i javno istaknut na našem sajtu i jednak za sve naše klijente. Cene, koje su vam poznate prilikom zakazivanja tretmana su iste one cene koje plaćate i nakon tretmana. Tretman Laserska trajna epilacija je jedan od tretmana iz oblasti aparatne kozmetike, koji nudimo. Laserska trajna epilacija se radi savremenim i proverenim laserom u smislu željenih rezultata - 808 DIOD laserom.