fbpx

HIFU tehnologija

2 јануара, 2020
HIFU tehnologija

HIFU tehnologija – najvažnije stvari o Ultrazvučnom SMAS liftingu

Razvojem tehnologije, postignut je veliki napredak u primeni ultrazvuka u kozmetologiji. Stvoren je aparat, čiji se rad bazira na duboko i precizno fokusiranom ultrazvuku visokog intenziteta, koji pogađa i najvažniji sloj kože, odgovoran za mladalački izgled – SMAS sloj. To je 3D HIFU aparat, koji se koristi u našem Kabinetu za tretman Ulthera lifting lica i tela.
18 децембра, 2019
SMAS nehirurški lifting

Ultrazvučni SMAS lifting – idealno rešenje nehirurškog liftinga za vašu kožu

Ultrazvučni SMAS lifting je nehirurški tretman za zatezanje kože lica, podbratka, vrata i dekoltea, grudi, nadlaktica, nogu i stomaka. Ultrazvučni SMAS lifting, nehirurška terapija zatezanja kože, dovodi do prirodnih rezultata, budući da telo prirodnim putem zamenjuje istrošeni kolagen novim. Rezultati Ultrazvučnog SMAS liftinga su dugotrajni (između 1,5 i 3 godine).
11 децембра, 2019
SMAS lifting

Ultrazvučni SMAS lifting – prirodan lifting lica i tela ultrazvukom

Ultrazvučni SMAS lifting lica i tela je danas jedan od najpopularnijih i široko prihvaćenih načina zatezanja kože lica, jer je potpuno siguran, prirodan, neinvazivan, daje dugoročne efekte, bez primene ikakvih invazivnih postupaka. Pored liftinga lica, kao najznačajnijeg anti-aging tretmana, ultrazvučni SMAS lifting može da se radi i na drugim regijama, kao što su: nadlaktice, butine (unutrašnja i spoljašnja strana), zadnjica, stomak, sedalni deo.
8 јуна, 2018
3D HIFU

3D HIFU vs HIFU aparat za lifting lica i tela

Nakon tradicionalnog HIFU aparata, 3D HIFU nudi najsavremeniju kliničku tehnologiju i prodire do fascije, kao i skalpel hirurga, ali bez ikakvog oštećenja kože i to sve u jednoj revolucionarnoj platformi – fokusirani ultrazvuk visokog intenziteta. 3D HIFU omogućava veći broj tretmana potpuno prirodno i bez skalpela, Ovaj aparat je od sada dostupan i u Vita Elos-u, kao jedinom salonu koji ga trenutno ima i koristi, ne samo u regionu, već i Evropi.