fbpx

Duboki SMAS lifting

11 новембра, 2020

Face lifting ultrazvukom dostupan u Vita Elos-u

Face lifting, koji Vita Elos nudi, je revolucionarna nehirurška tehnika face lifting-a primenom duboko fokusiranog ultrazvuka pod nazivom Ultrazvučni SMAS face lifting. Reč je o svetski priznatoj neinvazivnoj terapiji face lifting-a, kojom se stimuliše nastanak novih kolagenih vlakana u dubokim slojevima kože. Samo jednim tretmanom Ultrazvučni face lifting se sprečavaju znaci starenja, i to tako što se zatežu mišići, uklanjaju masne naslage i skraćuje višak kože aktivacijom nove proizvodnje kolagena u svom korenu i granama – kolagena u svim svojim gradivnim i sastavnim delovima, na potpuno prirodan, neinvazivan način i bez neželjenih nuspojava.
28 октобра, 2020
3D HIFU

Sve što treba da znate o tretmanu Ultrazvučni SMAS lifting

Ultrazvučni SMAS lifting je procedura koja se ubraja među najefikasnije i najpreciznije oblike termoliftinga, kao alternativa operaciji. Ultrazvučni SMAS lifting je nehirurška tehnika podmlađivanja i zatezanja kože, dejstvom visoko fokusiranog ultrazvuka, čime se direktno deluje na dublje slojeve kože (SMAS slojeve), i time stimuliše stvaranje prirodnog kolagena i elastina u tretiranim regijama. Rezultati postupka Ultrazvučni SMAS lifting su dugotrajni (između 1,5 i 3 godine, računajući od trenutka kada su postignuti maksimalni efekti terapije (6 meseci nakon procedure). Kako bi se očuvali i produžili efekti tretmana Ultrazvučni SMAS lifting, preporučujemo redovno negovanje lica tretmanom Radiotalasni lifting.
8 априла, 2020
Lifting lica i lifting tela - cenovnik

Koji efekti se postižu tretmanom Ultrazvučni SMAS liftinga lica i tela

Ultrazvučni SMAS lifting može podjednako uspešno da se primenjuje i na regije lice i na regije tela sa ciljem zatezanja i podmlađivanja, bilo kod žena ili muškaraca. Na ovaj način se postižu zavidni rezultati dugoročno – od 1,5 do 3 godine (individualno). Efekat, koji se postiže tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting lica i tela u estetskoj kozmetologiji je sličan efektu estetske hirurgije, ali uz osnovnu razliku između ovih tretmani – Ultrazvučni SMAS lifting lica i tela je prirodan tretman, ne podrazumeva korišćenja skalpela i bez neželjenih nuspojava je, koje plastična hirurgija nosi.
19 фебруара, 2020

Upoznajemo vas sa tretmanom ultrazvučni SMAS lifting koji se u našem Kabinetu radi po izuzetno pristupačnim cenama u odnosu na region

Ultrazvučni SMAS lifting lica i tela – neinvazivna terapija, koja je trenutno jedina prirodna alternativa hirurškom face lifting-u i liftingu tela, je tretman revolucionaran i jedinstven u regionu čitavog Balkana. U Srbiji, tretman ultrazvučni SMAS lifting se radi samo u jednom salonu u Beogradu, ali dostupan i u Novom Sadu zahvaljujući našem Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos. Zbog prirode ponude ovog tretmana u regionu, Kabinet Vita Elos se odlučio da ponudi ultrazvučni postupak SMAS (Superficial Muscular Aponeurotic System) liftinga po izuzetno povoljnim cenama: 850 EUR za zonu celo lice, podbradak i vrat, 600 EUR za zonu celog lica.