fbpx

Depigmentacija laserom

27 новембра, 2020

O kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos

Kabinet Vita Elos, kao specijalizovani kozmetički studio za aparatnu kozmetiku, nudi veliki broj usluga i za žene i za muškarce na jedinstven način, sa ciljem negovanja prirodnog izgleda svojih klijenata. U Vita Elos-u je moguće uraditi sledeće tretmane: Ultrazvučni SMAS lifting lica i tela, Laserska trajna epilacija, Plasma Pen tretmani, Trajna šminka obrva metodom senčenja obrva, Laserski karbonski piling, Depigmentacija laserom, Uklanjanje tetovaža, Uklanjanje trajne šminke, Radiotalasni lifting, Ultrazvučna kavitacija i Uklanjanje akni ELOS-om.
23 новембра, 2020
Uklanjanje keratoza – efekti tretmana

Lasersko uklanjanje keratoza u Vita Elos-u

Tretman Uklanjanje keratoza u Kabinetu Vita Elos se radi Nd:YAG laserom, te se postižu efekti koji podrazumevaju i do 95% uspešnosti uklanjanja ovih promena na koži. Tretman Lasersko uklanjanje keratoza se radi u okviru tretmana Depigmentacija laserom. Nakon potrebnog broja tretmana Lasersko uklanjanje keratoza (individualno, zavisno od prisutne promene i procene našeg lekara), postižu se sledeći rezultati: nestaju promene na koži u vidu keratoznih izraslina, nestaju ljuspice sa kože, kao i hrapavost kože i boja kože nakon tretmana Uklanjanje keratoza je ujednačena.
9 новембра, 2020

Oslobodite se pega i fleka sa lica i tela

Depigmentacija laserom je neinvazivan tretman koji se koristi u Vita Elos-u za Uklanjanje pega ili uklanjanje fleka sa lica i tela. Tretman Uklanjanje fleka i uklanjanje pega sa lica i tela laserom daje izuzetne rezultate. Izuzetak je melazma, koja se može ukloniti laserom uz privremene rezultate, jer je pojava ove vrsta fleka hormonski uslovljena. U svim ostalim slučajevima, Uklanjanje pega ili uklanjanje fleka je veoma uspešno. Tretman Depigmentacija laserom (Uklanjanje pega ili uklanjanje fleka sa lica i tela) traje kratko, nije potrebna anestezija i klijent nakon tretmana, može da se vrati svojim svakodnevnim aktivnostima. U našem Kabinetu tretman Depigmentacija laserom (Uklanjanje pega ili uklanjanje fleka sa lica i tela) se radi uz nadzor lekara.
26 октобра, 2020
Uklanjanje visećih bradavica

Lasersko uklanjanje papiloma (visećih bradavica)

Papilom je polipoidni izraštaji na koži virusnog porekla. Papilom se može javiti kao hiperpigmentovane meke izrasline na koži, koje su iste boje kao i koža, povezane sa kožom preko tanke peteljke, te su tako i dobili naziv „viseća bradavica“. U Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos se koristi vrlo efikasan metod za Uklanjanje papiloma (“visećih bradavica”) – odstranjivanje najsavremenijim, testiranim laserom u okviru usluge Depigmentacija laserom. Laser, koji se koristi je prilikom ove usluge je Nd:YAG laser.