fbpx

O tretmanu laserski karbonski piling

O kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos
27 новембра, 2020
Lifting lica
Nehirurško uklanjanje bora tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting
2 децембра, 2020
Prikaži sve

ŠTA JE LASERSKI KARBONSKI (UGLJENIKOV) PILING

Kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos nudi tretman Laserski karbonski piling, kao multifunkcionalan tretman, koji brzo, efikasno i veoma uspešno rešava probleme na licu.
Tretman Laserski karbonski piling nudi mogućnost uklanjanja starih stanica kože, čime se podstiče rast novih stanica, kako bi ona bila sjajnija, zdravija i lepša.
Laserski karbonski piling je beskontaktna aparatna alternativa klasičnom čišćenju lica, koja se radi laserom kao karbonski (ugljenikov) piling. To je najnovija metoda kompleksnog lekovitog pritiska na kožu u vidu neinvazivne procedure, nakon koje su rezultati vidljivi odmah. Sam tretman nije bolan, te ne zahteva oporavak.
Tretman se može raditi: jednokratno (efekat brzog podmlađivanja i vraćanja svežine licu), redovno (1 do 2 puta mesečno, kako bi se poboljšalo stanje kože i koje daje najbolje rezultate u smislu podmlađivanja) i intenzivno (u slučaju problematične kože, gde se obično započinje sa 2 tretmana nedeljno i polako smanjuje postupak do 1-2 tretmana mesečno). Najbolji rezultati tretmana Laserski karbonski piling se postižu dugotrajno ukoliko se rade redovno, u jednakim vremenskim intervalima.

VIŠESTRUKU EFEKTI TRETMANA LASERSKI KARBONSKI PILING

Laserski karbonski piling lica poboljšava stanje kože, pojačava kolagen, podmlađuje i efikasno smanjuje upalne procese. Tretman Laserski karbonski piling takođe i smanjuje bore, pore, pigmentacije i ožiljke od svih tipova akni i same akne.
Zbog multifunkcionalnosti efekata, ovaj tretman je idealno rešenje za sve one koji imaju: problematičnu kožu, proširene pore kože i druge promene na koži ili su nezadovoljni pojavom prvih znakova starenja i opuštanja kože lice.
Laserski karbonski piling lica postiže, u jednom tretmanu, brojne efekte:
- uklanja gornji sloj epidermisa i izravnava kožu,
- uklanja i smanjuje bore na koži,
- aktivira regeneraciju ćelija u dubokim slojevima kože,
- efikasno uklanja razne upalne procese kože,
- uništava patogensku mikrofloru koja parazitira na površini kože i duboko u masnim žlezdama,
- izjednačava ton kože i sužava pore,
- vraća svežinu licu i obnavlja kožu lica, čineći je vidljivo mladolikom,
- balansira lučenje loja,
- smanjuje ožiljkasto tkivo.
Nakon tretmana Laserski karbonski piling koža postaje: zategnuta, mekša, čvršća, nežna, glatka, svetla i sveža, a rezultati su vidljivi odmah nakon tretmana.

Pozovite nas i zakažite svoj termin za tretman Laserski karbonski piling!
Vaš Vita Elos