fbpx

Lasersko uklanjanje pega i fleka sa lica i tela u Vita Elos-u

Uklanjanje strija Plasma Pen olovkom za samo nekoliko tretmana
25 октобра, 2019
3D HIFU aparat
Sve prednosti Ultrazvučnog SMAS liftinga
30 октобра, 2019
Prikaži sve
Depigmentacija

FLEKE I PEGE NA LICU I TELU – PIGMENTNE PROMENE NA LICU I TELU

Pojava promene na koži u vidu tamnih mrlja (fleka, pega) se naziva hiperpigmentacija.
Glavni uzroci pojave fleka, pega i ostalih pigmentnih pomena na koži su: preterana izloženost suncu, godine, hormonski disbalans, genetika, menopauza, trudnoća, stres, bolesti jetre, nervne bolesti, uzimanje određenih lekova, nedostatak vitamina C ili B12, pušenje.
Postoji mnogo tipova hiperpigmentacije (fleke na licu i telu). Najčešći su:
- pigmentacione fleke,
- pege,
- postupalna hiperpigmentacija,
- melazma ili kloazma tj. "trudnička maska",
- fotokontaktni dermatitis (izazvan bojama kao što su kana ili boje za tetoviranje),
- hiperpigmentacijama izazvana određenim zanimanjima (izlaganje hemikalijama).

LASER KOJIM SE RADI TRETMAN UKLANJANJA PEGA I FLEKA

Depigmentacija laserom je neinvazivan tretman koji se koristi u Vita Elos-u za Uklanjanje pega ili uklanjanje fleka sa lica i tela. Reč je o testiranom i savremenom laseru, koji daje izuzetne rezultate. Izuzetak je melazma, koja se može ukloniti laserom uz privremene rezultate, jer je pojava ove vrsta fleka hormonski uslovljena. U svim ostalim slučajevima, Uklanjanje pega ili uklanjanje fleka je veoma uspešno.
Laser kojim se radi tretman Uklanjanja pega i fleka je Nd:YAG laser, kao jedan od najsavremenijih aparata za ovu vrstu tretmana. Ovaj laser emituje specifičnu talasnu dužinu svetlosti ciljajući na to da se eliminiše jedno pitanje ili problem na koži. Reč je o testiranom i savremenom laseru, koji daje izuzetne rezultate.
Tretman Depigmentacija laserom (Uklanjanje pega ili uklanjanje fleka) traje kratko, nije potrebna anestezija i klijent nakon tretmana, može da se vrati svojim svakodnevnim aktivnostima. U našem Kabinetu tretman Depigmentacija laserom (Uklanjanje pega ili uklanjanje fleka) se radi uz nadzor lekara.
Broj tretmana Uklanjanje pega ili uklanjanje fleka je individualan i zavisi od promena na koži koja se tretira, kao i površine kože koju je promena zahvatila. Za manje promene često je dovoljan i samo 1 tretman Uklanjanje pega ili uklanjanje fleka.
Pored Uklanjanja fleka ili uklanjanja pega, Depigmentacija laserom koži vraća mladalački izgled.

Oslobodite se neželjenih fleka sa lica i tela, vratite ujednačenu boju i zdrav i negovan izgled!
Vaš Vita Elos