fbpx

Kada je idealno vreme za početak tretmana u Vita Elos-u

Faze rasta dlake i njihov uticaj na tretman Laserska trajna epilacija
mart 8, 2019
TRANSPARENTNE CENE U VITA ELOS-u
Ulthera – sve prednosti nehirurškog liftinga lica i tela
mart 13, 2019
Prikaži sve
VITA ELOS

POJAVA PRVIH ZNAKOVA PROMENA NA KOŽI LICA I TELA

Bilo daje reč o pojavama bora, opuštene kože, akni, pigmentnih promena, pogoršanja kvaliteta kože, najbolji rezultati, uz najmanju seriju tretmana, se postižu čim se lečenje započne u trenutku kada neželjene pojave primetite. Ukoliko niste sigurni da li je promena dovoljno “velika” za lečenje, javite se našem timu i dobićete besplatno sve potrebne informacije.
Svako odlaganje i čekanje pogoršava situaciju, jer se vremenom pigmentne promene uvećavaju i šire, bore postaju sve brojnije, dublje i izraženije, akne prelaze u upalnu fazu, kvalitet kože se smanjuje starenjem.
Vita Elos nudi brojne tretmane koje već u prvim fazama pomenutih promena mogu uspešno rešiti vaš estetski problem:
- Nehirurški lifting lica Ulthera terapijom i uklanjanje bora Plasma Pen-om ili Radiotalasnim liftingom,
- Laserski karbonski piling za poboljšanje kvaliteta kože,
- Depigmentacija laserom za uklanjanje svih pigmentnih promena na koži,
- Uklanjanje akni Elos-om posebno efikasno u početnim fazama pojave akni,
- Uklanjanje strija, ožiljaka i celulita, masnih naslaga Plasma Penom ili kombinacijom Ultrazvučne kavitacija i Radiotalasnog liftinga (zavisno od promene).

ZDRAV ORGANIZAM I URAVNOTEŽEN NAČIN ŽIVOTA

Zdrav organizam prvenstveno podrazumeva dobar imuni sistem. Imunitet se može značajno umanjiti i pogoršati usled nezdravog načina života: stres, prehlada, opekotine, intoksikacije, prekomerna upotreba duvana i alkohola, hirurške intervencije, traume, nepravilna i neizbalansirana ishrana, često uzimanje lekova, nedovoljno fizičke aktivnosti, nedovoljno sna, nekvalitetan odmor, previše intelektualnog i fizičkog rada, izlaganje dugotrajnoj hladnoći, preterano izlaganje suncu. Tek kada vam je imunitet dobar, organizam u dobrom stanju, preporučujemo početak bilo kog od brojnih tretmana koje nudimo u Vita Elos-u.
Uravnotežen način života podrazumeva da ste se zapravo vratili normalnom načinu života nakon: bolesti, raznih intervencija, porođaja, dugotrajnog lečenja. Dok ste u fazi navedenih zdravstvenih problema, tretmani se nikako ne preporučuju, a ni efekti neće biti očekivani. Ukoliko želite da se oslobodite strija nakon trudnoće, neophodno je da prođe određeno postporođajno vreme, oporavite se i vratite normalnom režimu ishrane i težine. Ukoliko pak želite da se oslobodite masnih naslaga i celulita, neophodno je da se, paralelno sa tretmanima, strogo pridržavate određenog režima života kako bi rezultati bili očekivani.
Vita Elos posebnu pažnju posvećuje informisanju o zdravstvenom stanju pacijenata. Pre svakog tretmana i u skladu sa iznetim činjenicama, lekar daje svoje mišljenje, savete i preporuke kako bi se način života doveo u željeno stanje, pa tek potom otpočelo sa željenim tretmanima.

Uz zdrav način života i javljanje našem timu stručnjaka kod prvih znakova promena na licu i telu, vaš zdrav i mladalački izgled je zagarantovan!
Vaš Vita Elos