fbpx

Face lifting Ulthera terapijom

puder-obrve-trajna-sminka-obrva-u-tehnici-powder-eyebrows
Zašto „puder obrve” – efekat i cena
oktobar 7, 2019
Depigmentacija
Uspešno lasersko uklanjanje keratoza u Vita Elos-u
oktobar 11, 2019
Prikaži sve
Lifting lica - Vita Elos

FACE LIFTING KROZ ISTORIJU

Istorijat face lifting-a počinje od estetske hirurgije, prateći anatomiju i muskulaturu lica i oslanjajući se na SMAS sloj. Face lifting se sastojao od podizanja kože, stavljanjem tretiranog dela „pod tenziju“, kako bi se smanjile bore, zatim resekcije kože, kako bi se ovo uopšte moglo postići, a zatim se resecira ivica kože. Vremenom se razvija niz plastičnih, hirurških tehnika koje se koriste u face lifting-u. Operacije danas obuhvataju različite dubine disekcije i varijacije u pristupima.
U želji da se koriste i neinvazivne i nehirurške metode face lifting-a, razvija se HIFU tehnologija (kasnije i 3D HIFU), koja omogućava upravo to – prirodni face-lifting. Prethodne tehnike neinvazivnog face lifting-a su obuhvatala korišćenje: radiotalasa, radiofrekvenciju, dual-frekvenciju, multipolarnu radiofrekvenciju sa magnetnim impulsima i nakon toga ultrazvuk. Primena ultrazvuka se smatra najsavršenijom tehnikom face lifting-a koja je danas moguća i jedina je alternativa hirurškom liftingu lica sa dugoročnim efektima.

ULTHERA FACE LIFTING

Postupak Ulthera face lifting-a je bezbolan i bezbedan.
Ultrazvučne talasi 3D HIFU aparata prolaze kroz površinske slojeve kože i fokusiraju se na unapred definisanoj dubini slojeva kožnog tkiva. Koža ne biva oštećena dejstvom ultrazvuka, ne postoji opasnost od infektivnih komplikacija. Dejstvo ultrazvuka je na strogo, unapred određenoj dubini, koja je različita, zavisno od željenog rezultata ili izabrane regije: 4,5 mm ili 3 mm ili 1,5 mm (za lice i vrat). Okolna tkiva, iznad ili ispod sloja koji se tretira, ostaju netaknuta.
Ultrazvučni SMAS face lifting (Ulthera terapija) sprečava znakove starenja, zatežući mišiće, uklanjajući masne naslage i skraćivanjem viška kože aktivacijom nove proizvodnje kolagena u svom korenu i granama – kolagena u svim svojim gradivnim i sastavnim delovima, na potpuno prirodan, neinvazivan način i bez neželjenih nuspojava.
Ultrazvučni SMAS face lifting se preporučuje onim klijentima koji su stariji od 40 godina. Izuzetak su klijenti čije stanje kože je podložno preranom starenju, te se u takvim slučajevima Ulthera terapija može raditi u 35-toj godini.
Ulthera face lifting se radi u Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos Novi Sad.

Ulthera face lifting po pristupačnim cenama u našem Kabinetu – zakažite svoj termin!
Vaš Vita Elos