fbpx

Face lifting – nehirurški ultrazvučni SMAS face lifting

Uklanjanje akni – uspešno i kompleksno lečenje akni u našem Kabinetu
7 јула, 2019
Popust na uslugu Laserski karbonski piling
11 јула, 2019
Prikaži sve

ŠTA JE FACE LIFTING

Face lifting predstavlja zatezanje naborane kože i može biti invazivan I neinvazivan. U invazivne tretmane face lifting-a se ubrajaju: botoks, mezoterapija, laserski face lifting, hirurške intervencije.
Face lifting, koji se radi u Vita Elos-u je isključivo nehirurškim putem. Neinvazivni tretmani se rade na licu, kako bi se ono učinilo zategnutijim, mlađim, lepšim, simetričnijim ili kako bi se korigovale nepravilnosti ili deformiteti.

NEHIRURŠKI ULTRAZVUČNI SMAS FACE LIFTING

Kao i sve usluge koje se rade u Vita Elos-u, tako su i usluga face lifting-a ultrazvučnim talasima neinvazivni tretmani i u grupi je su fizioterapeutskih tretmana, koji imaju izrazito estetski efekat (anti-aging tretmani).
Nehirurški, ultrazvučni SMAS lifting lica je svetski priznata terapija za podizanje i učvršćivanje kože lica, korišćenjem 3D HIFU tehnologije (aparata), kojom se stimuliše nastanak novih kolagenih vlakana u dubokim slojevima kože.
Ultrazvučni SMAS face lifting lica može da se radi parcijalno (regija oko očiju, regija nazolabijalnih bora, dekolte) ili čitavo lice, zavisno od problema.
Ultrazvučni SMAS face lifting sprečava znakove starenja, zatežući mišiće, uklanjajući masne naslage i skraćivanjem viška kože aktivacijom nove proizvodnje kolagena u svom korenu i granama – kolagena u svim svojim gradivnim i sastavnim delovima, na potpuno prirodan, neinvazivan način i bez neželjenih nuspojava.
Bitne prednosti tretmana ultrazvučni SMAS face lifting-a:
1. ultrazvučna energija fokusirana tamo gde će ona biti najpotrebnija,
2. siguran, nehirurški, ultrazvučni tretman liftinga lica i tela,
3. alternativa hirurškom face lifting-u,
4. omogućava da se dođe do površine kože na dubini do koje ne dopire ni jedan drugi neinvazivni kozmetički uređaj,
5. stimuliše proizvodnju kolagena u osnovi kože, što rezultira klinički značajnim podizanjem tkiva tokom 3-6 meseci,
6. oslanja samo na proces prirodnog stvaranja kolagena sopstvenog tela i daje zapažene rezultate.

Face lifting prirodnim načinom uz pomoć najsavremenije tehnologije – idealno rešenje za vraćanje vašeg mladalačkog izgleda!
Vaš Vita Elos