fbpx

Efikasno zatezanje kapaka i uklanjanje tamnih krugova ispod očiju

Lifting lica - pitanja
Šta sve treba da znate o Ultrazvučni SMAS lifting terapiji
14 новембра, 2018
Uklanjanje akni
Uklanjanje akni i uzročnika pojave akni
19 новембра, 2018
Prikaži sve

SPUŠTENI KAPCI I TAMNI KOLUTOVI ISPOD OČIJU – ČEST ESTETSKI PROBLEM

Oči su najčešće deo lica koji pokazuju prve znake starenja. Spušteni kapci i tamni kolutovi ispod očiju mogu da se jave i pre prvih bora na licu
Osnovni uzrok pojave “viška kože” na kapcima je starenje, usled čega dolazi do smanjenje proizvodnje kolagena i elastina. Kako je koža očnih kapaka veoma tanka i osetljiva, kapci se spuštaju i oko postaje manje izražajno i starije. Pored starenja, uzroci opuštene kože kapaka mogu biti i: slabljenje vezivnog tkiva kapka, preterano izlaganje suncu (dovodi do bržeg propadanja kolagena), genetika, stil života, određene bolesti.
Tamni podočnjaci ispod očiju čine da ljudi izgledaju premoreno, iscrpljeno, starije, nekada i bolesno. Pojava tamnih kolutova ispod očiju je rezultat veoma tankog sloja kože ove regije, tako da se kapilari i ostali krvni sudovi vide jasnije nego na drugim delovima lica. Starenjem, koža postaje sve tanja, te ovaj problem postaje još izraženiji. Najčešći uzroci pojave ovih tamnih krugova su: genetika, suva koža, nezdrava ishrana, mentalni ili fizički stres, nedostatak sna, pušenje, hiperpigmentacije (višak melanina u toj regiji kožu čini tamnijom), dehidratacije ili neke bolesti.

NEHIRURŠKA BLEFAROPLASTIKA PLASMA PEN-om KAO REŠENJE

U Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos postoji mogućnost nehirurškog zatezanja kapaka i uklanjanja viška kože kapaka, kao i uklanjanje “jastučića” ispod očiju primenom Plasma Pen tehnologije. Tretman se naziva Nehirurška blefaroplastika.
Suština tretmana Zatezanje kapaka i klanjanje tamnih krugova ispod očiju je prirodno podsticanje regeneracije kolagena i elastina, čime se direktno utiče na smanjenje i gubitak viška kože na kapcima, odnosno smanjenje “jastučića” ispod očiju. Ovaj efekat zatezanja kapaka i uklanjanje tamnih krugova ispod očiju se postiže primenom Plasma Pen tehnologije, koja radi na principu jonizovanog gasa (plazme). Tretman Zatezanje kapaka i uklanjanje tamnih krugova ispod očiju podrazumeva da se Plasma Pen iglicom deluje na problematičnu regiju, ali tako da se ne dolazi u dodir sa kožom (električni impulsi deluju na razdaljini od 1-2 mm od kože). Dejstvom Plasma Pen-a se stvaraju mikroopekotine, koje postignutom temperaturom stimulišu stvaranje kolagena, a time i dobijanje željenih rezultata tretmana Zatezanje kapaka i uklanjanje tamnih krugova ispod očiju.
Efekti tretmana Zatezanje kapaka i uklanjanje tamnih krugova ispod očiju su: značajno smanjenje i nestajanje viška kože kapaka, podizanje očnog kapka, a time o obrva, te se stvara efekat „otvorenog i krupnijeg“ oka, nestajanje “jastučića” ispod očiju i tamnih kolutova, tako da se oku vraća prirodni izgled.

Uradite tretman Zatezanje kapaka i uklanjanje tamnih kolutova ispod očiju u našem Kabinetu i vratite prirodan izgled oka!
Vaš Vita Elos