Besplatan pregled lekara u Vita Elos-u

Uklanjanje ožiljaka serijom tretmana Plasma Pen tehnologijom
mart 1, 2019
puder-obrve-trajna-sminka-obrva-u-tehnici-powder-eyebrows
Popust na uslugu Trajna šminka obrva u tehnici „puder obrve“
mart 5, 2019
Prikaži sve
Ulthera lifting lica i tela

BESPLATNO SAVETOVANJE SA LEKAROM PRE TRETMANA

Kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos posebnu pažnju posvećuje individualnom pristupu svakom klijentu. Za takav odnos prema pojedinačnom problemu klijenta zaduženi su lekar i specijalno obučeni kozmetičar sa preko 10 godina iskustva, rada i usavršavanja u svojoj oblasti rada.
Savet za svakog našeg klijenta je da pre bilo kog tretmana obavi besplatne konsultacije sa našim lekarom. Posebno naglašavamo da su pregledi najcelishodniji ako se obave u trenutku čim primetite prve znake problema, koje uspešno možemo da rešimo: pigmentne promene na koži (mladež, papilomi, keratoze, kuperoze, hemangiomi), pojava akni, pojava strija, ožiljaka u ranoj fazi, celulita u ranoj fazi, bora, opuštenosti kože bilo kog dela tela, uklanjanje trajne šminke ili tetovaže, reoblikovanje tela uklanjanjem masnih naslaga.
Pre tretmana, tokom besplatnog pregleda, informacije koje su bitne za lekara i kasniji tok tretmana su sledeće:
- vaše zdravstveno stanje,
- terapija koju koristite,
- kada se promena prvi put pojavila,
- kako je tekao tok razvijanja problema koji treba da se reši,
- da li ste do sada tretirali promenu (na koji način i sa kojim efektima),
- šta očekujete od tretmana u našem Kabinetu.
Na osnovu svih informacija koje lekar dobije od vas (strogo poverljive), on daje svoje stručno mišljenje, način na koji problem može da se reši, u kom vremenskom periodu i koje rezultate možete očekivati. Takođe dobijate i jasna uputstva oko pripreme za tretman, kao i način nege tretiranog dela lica ili tela u periodu posle tretmana ili serije tretmana.

POGODNOST ZA KLIJENTE KOJI NISU IZ NOVOG SADA

Ukoliko niste iz Novog Sada ili ste sprečeni da obavite pregled kod lekara u našem Kabinetu dolaskom u Vita Elos, nudimo vam opciju on-line konsultacija. Pored prethodno navedenih informacija potrebnih za dijagnostiku, neophodno je da pošaljete i sliku/fotografiju (ili više njih), koja jasno pokazuje o kojoj promeni se radi i kako ona trenutno izgleda.
Svaka on-line konsultacija se takođe ne naplaćuje, a daje vam mogućnost da na lakši i brži način zakažete željeni tretman. Ukoliko postoje ograničenja u pogledu on-line konsultacija sa lekarom zbog same prirode problema, lekar će vam to naglasiti i preporučiti dolazak u Kabinet radi sveobuhvatnog pregleda.

Zakažite svoje besplatne konsultacije sa našim lekarom čim primetite prve znake promena na koži lica ili tela!
Vaš Vita Elos