fbpx

Besplatan pregled lekara u Vita Elos-u

Uklanjanje ožiljaka serijom tretmana Plasma Pen tehnologijom
mart 1, 2019
puder-obrve-trajna-sminka-obrva-u-tehnici-powder-eyebrows
Popust na uslugu Trajna šminka obrva u tehnici „puder obrve“
mart 5, 2019

BESPLATNO SAVETOVANJE SA LEKAROM PRE TRETMANA

Kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos posebnu pažnju posvećuje individualnom pristupu svakom klijentu. Za takav odnos prema pojedinačnom problemu klijenta zaduženi su lekar i specijalno obučeni kozmetičar sa preko 10 godina iskustva, rada i usavršavanja u svojoj oblasti rada.
Savet za svakog našeg klijenta je da pre bilo kog tretmana obavi besplatne konsultacije sa našim lekarom. Posebno naglašavamo da su pregledi najcelishodniji ako se obave u trenutku čim primetite prve znake problema, koje uspešno možemo da rešimo: pigmentne promene na koži (mladež, papilomi, keratoze, kuperoze, hemangiomi), pojava akni, pojava strija, ožiljaka u ranoj fazi, celulita u ranoj fazi, bora, opuštenosti kože bilo kog dela tela, uklanjanje trajne šminke ili tetovaže, reoblikovanje tela uklanjanjem masnih naslaga.
Pre tretmana, tokom besplatnog pregleda, informacije koje su bitne za lekara i kasniji tok tretmana su sledeće:
- vaše zdravstveno stanje,
- terapija koju koristite,
- kada se promena prvi put pojavila,
- kako je tekao tok razvijanja problema koji treba da se reši,
- da li ste do sada tretirali promenu (na koji način i sa kojim efektima),
- šta očekujete od tretmana u našem Kabinetu.
Na osnovu svih informacija koje lekar dobije od vas (strogo poverljive), on daje svoje stručno mišljenje, način na koji problem može da se reši, u kom vremenskom periodu i koje rezultate možete očekivati. Takođe dobijate i jasna uputstva oko pripreme za tretman, kao i način nege tretiranog dela lica ili tela u periodu posle tretmana ili serije tretmana.

POGODNOST ZA KLIJENTE KOJI NISU IZ NOVOG SADA

Ukoliko niste iz Novog Sada ili ste sprečeni da obavite pregled kod lekara u našem Kabinetu dolaskom u Vita Elos, nudimo vam opciju on-line konsultacija. Pored prethodno navedenih informacija potrebnih za dijagnostiku, neophodno je da pošaljete i sliku/fotografiju (ili više njih), koja jasno pokazuje o kojoj promeni se radi i kako ona trenutno izgleda.
Svaka on-line konsultacija se takođe ne naplaćuje, a daje vam mogućnost da na lakši i brži način zakažete željeni tretman. Ukoliko postoje ograničenja u pogledu on-line konsultacija sa lekarom zbog same prirode problema, lekar će vam to naglasiti i preporučiti dolazak u Kabinet radi sveobuhvatnog pregleda.

Zakažite svoje besplatne konsultacije sa našim lekarom čim primetite prve znake promena na koži lica ili tela!
Vaš Vita Elos