fbpx

Aparatura i tehnologija koju koristimo za postizanje željenih efekata svih naših tretmana

Kako se zaštiti od negativnog dejstva sunčevih zraka u letnjem periodu
30 јула, 2020
Znaci da vam je potreban tretman za zatezanje lica Ultrazvučni SMAS face lifting
5 августа, 2020
Prikaži sve

VITA ELOS – KABINET SPECIJALIZOVAN ZA APARATNU KOZMETIKU

U Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos se koriste isključivo provereni, sertifikovani i aparati koji su najsavremenije tehnologije sa maksimalnim učinkom kod svakog pojedinačnog tretmana.
Ovi aparati, za razliku od onih koji se koriste kod klasičnih kozmetičkih tretmana, su daleko efikasniji, kompleksniji i moderniji. Tretmani koji se rade našim aparatima se koriste u „aparatnoj kozmetici“ i oni su drugačiji po svojoj vrsti, prirodi, delovanju i dugoročnosti efekata koji se postižu. Kada se u kozmetici primenjuju aparati za rešavanje određenih problema, govorimo o aparatnoj kozmetici. Pristup aparatnoj kozmetici u Vita Elos-u je profesionalan i tretmani rađeni na ovaj način su bez nuspojava, prirodni i neinvazivni sa dugoročnim efektima na tretirana područja.

SAVREMENE TEHNOLOGIJE KOJE PRIMENJUJEMO KOD TRETMANA

3D HIFU tehnologija (High Intensity Focused Ultrasound) koristi fokusirane ultrazvučne talase visokog intenziteta na dubljim slojevima kože, utičući na prirodno i ubrzano obnavljanje kolagena sa dugoročnim efektima.
808 Diod laser se koristi samo za trajno uklanjanje dlaka (trajnu epilaciju). Ovaj laser ima dužinu talasa 808 nm i za razliku od većine drugih vrsta aparata za trajnu epilaciju garantuje dublje prodiranje zraka u potkožni sloj ka folikulama i efikasno ih uništava.
Plasma Pen tehnologija (olovka) radi na principu jonizovanog gasa i Plasma olovkom se rade tretmani zatezanje kapaka ( nehirurška blefaroplastika) i uklanjanje bora, strija i ožiljaka.
Multifunkcionalni aparat sadrži 4 funkcije (4 manipulatora): Nd:YAG laser, ELOS, manipulator za ultrazvučnu kavitaciju i manipulator za radiotalasni (radiofrekventni) lifting.
Nd:YAG laser je aparat koji ima 3 različite vrste filtera. Ovim laserom se radi tretman laserski karbonski (ugljenikov) piling sa pojačivačem QS karbonskim nanogelom. Nd:YAG se koristi i za uklanjanje tetovaža.
ELOS tehnologija radi po principu metodologije objedinjavanja dve energije: optičke energije (IPL) i električne energije (radiotalasi). Skraćenica ELOS znači: EL – električna energija, O – optička energija, S – sinergija. Ovim manipulatorom se može da raditi depigmentacija (uklanjanje sitnih i velikih fleka, pega, tankih kapilara) i lečenje akni u aktivnoj fazi.
Ultrazvuk sa frekvencijom 40 kHz koji se koristi za tretman ultrazvučne kavitacije. Ultrazvukom se prodire u dermis gde ima nagomilanih masnih ćelija, te ih razbija.
Radiotalasni manipulator se koristi za podmlađivanje i zatezanje kože, a tretman se zove – radiotalasni lifting.
Aparatura za trajnu šminku se koristi za trajnu šminku obrva (metod senčenja). Za trajnu šminku koristimo najkvalitetniju opremu u skladu sa EU standardom.

Iskoristite usluge koje su moguće u našem Kabinetu zahvaljujući primeni najnovijih dostignuća iz oblasti aparatne kozmetike. Zakažite tretman već danas!
Vaš Vita Elos