Akcije

Na ovoj stranici sajta Kabineta za aparatnu kozmetiku VITA ELOS možete pratiti sve popuste koje nudimo svojim klijentima u okviru usluga koje pružamo: trajna epilacija 808 Diod Laserom, trajna epilacija Elos-om, trajna šminka obrva (senčenje), trajna šminka kapaka ili usana, iscrtavanje obrva japanskom metodom, laserski karbonski piling, depigmentacija laserom, uklanjanje tetovaža,  uklanjanje trajne šminke, radiotalasni lifting, ultrazvučna kavitacija i uklanjanje akni Elos-om.

Svaka akcija će biti blagovremeno objavljena, sa kompletnim informacijama o vrsti usluge koja je na akciji, novoj, nižoj ceni i periodu trajanja popusta.

Pratite akcije i iskoristite priliku da željeni tretman uradite po značajno povoljnijoj ceni. Izaberite neku od naših usluga i zakažite svoj termin u Kabinetu.

Vaš VITA ELOS

avgust 10, 2017
Trajna šminka obrva (senčenje)

Popust preko 30% na uslugu Trajna šminka obrva u tehnici “puder obrve”

U Vita Elos-u počinje akcija na uslugu Trajna šminka obrva u tehnici "puder obrve". Popust na uslugu je preko 30% i traje do 23.08.2017. godine. Zakažite tremin na vreme!
jul 26, 2017
Popust trajna šminka

Popust preko 30% na usluge Trajna šminka usana i Trajna šminka kapaka

U Vita Elos-u Novi Sad počinje akcija - popust na uslugu trajna šminka usana i trajna šminka kapaka preko 30%. Nove cene trajne šminke su samo 9.000,00 RSD. Akcija na tretman Trajna šminka usana i kapaka važi od 01.08. do 10.08. 2017. godine. Broj mesta je ograničen. Zakažite svoj tretman Trajna šminka na vreme!
jun 13, 2017
Akcije u toku - Trajna šminka

U toku je akcija u Vita Elos-u na uslugu trajna epilacija

U našem Kabinetu ste često u prilici da neke od naših usluga uradite po akcijskim cenama. Trenutno je aktuelan popust na uslugu Trajna epilacija 808 Diod laserom. Popust na uslugu Trajna epilacija je u vidu gratis tretmana malih regija za sve one koji se odluče na Trajnu epilaciju velikih regija. Akcija na tretman Trajna epilacija je počeo 24.05.2017. godine i trajaće do 24.08. 2017. godine.